Vigselring i roséguld

vigselring i roséguld

Vigselringar i roséguld och förlovningsringar i roséguld har på senare år blivit populärt.

Roséguld kallas även rose gold, pink gold och red gold på den internationella marknaden.

Grundämnet guld (24 k) har en gulaktig ton och är mjukt, det är när vi blandar i andra metaller som vi kan skapa olika blandningar som ger guldet andra färger och egenskaper.

Den legering av roséguld som vi främst använder är 75% rent guld (dvs 18 k) och sedan använder man koppar och silver alternativt aluminium för att få en vackert varm och rosa ton på guldet.

Den varma tonen hos vigselringar i roséguld tilltalar många och det faktum att den inte är lika vanlig som det klassiska svenska rödguldet eller vitguldet gör denna ädelmetall lite extra spännande.

Våra vigselringar i roséguld

Alla modeller av vigselringar och förlovningsringar som du finner här på förlovningsring.se går att beställa i 18 k roséguld. Vigselringar och förlovningsringar i roséguld är inte bara något för kvinnor att bära, den varma tonen hos denna guldlegering passar även på en herring.

Det är inte alltid lätt att de perfekta vigselringarna och förlovningsringarna men hos oss finns det inga begränsningar. Vi brinner för det unika och vår specialitet är att tillverka vigselringar i roséguld helt utifrån era önskemål.

I vår kollektion finner Ni exklusiva ringar i roséguld av alla tänkbara modeller så som diamantringar, alliansringar, handsmidda herringar mm.

Olika guldfärger

De olika guldfärgerna kan vara svåra att beskriva med ord, det bästa är alltid om du som kund har möjlighet att i verkligheten jämföra och se vad som faller just dig i smaken.

Vigselringar i roséguld som man ser i annonser kan många gånger se väldigt mer rosa ut en vad metallen upplevs vara i verkligheten.

Under ett bokat besök i vår ateljé så visar vi de olika färgerna på guld.

View this post on Instagram

Vigselring i roséguld

A post shared by JewelleryByJenny.se (@jewellery_by_jenny) on

Följ oss på instagram för att se mer förlovningsringar, vigselringar och andra smycken under tillverkning i vår guldsmedsverkstad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *