Visar 1–9 av 47 resultat

Enstensring – Designa er förlovningsring

Tillsammans med oss kan ni designa er enstensring, det blir en unik förlovningsring med en sten. Vi har erfarenhet av att jobba med olika former av enstensringar med diamanter och andra ädelstenar i olika former och färger.

Hög hårdhet hos våra enstensringar

Väljer man en annan sten än diamant är det viktigt att välja en ädelsten som har hög hårdhet, då förlovningsringar och vigselringar ska tåla daglig användning.

Vår egen guldsmed stycktillverkar dessa förlovningsringar med en sten utifrån kundernas önskemål för att få en unik och personlig förlovningsring.

Enstensringar i flera olika modeller

Här nedan kan ni finna enstensringar i vitguld, rödguld, roséguld samt platina.

Varmt välkommen att besöka oss på någon av våra två ateljéer. Här finns vi!

Diamantringar

Amor

Diamantringar

Beloved

Diamantringar

Beyond

Diamantringar

Briljant tradition

Alliansringar

Burning love

Diamantringar

Canto

Diamantringar

Cherish

Diamantringar

Christina diamantring

Diamantringar

Crown


En tidlös klassiker

Enstensringar är en klassisk och tidlös typ av ring som har varit populär i många år. De kännetecknas av att de har en stor diamant eller annan ädelsten i mitten, och kan vara gjorda av olika material som guld, silver eller platina. Hos oss får du vara med i hela processen och skapa en helt unik enstensring som passar dig och din personliga stil. Enstensringar är ofta synonymt med förlovningsringar, men kan även användas som vigselringar eller varför inte som en speciell gåva till någon du håller kär.

Hos oss är vi måna om att se till att du får en ring till ett pris som passar dig. Det finns olika vägar att gå och vi hjälper dig hela vägen genom att lägga fram kostnadsförslag och förslag på ändringar som kan göras längre fram. På så vis behöver du inte känna att priset måste styra hur din drömring kommer att bli. Du kan välja mellan ringar med diamanter i olika storlekar och kvaliteter, och även välja mellan olika färger på diamanten som vitt, gult och rosa. Många enstensringar har även andra ädelstenar som rubiner, safirer eller amatister, vilket ger en extra touch av färg och glans.

Designa din egna enstensring

Om du letar efter en enstensring som är lite extra speciell så kan du välja att designa din egen ring. På så vis får du möjligheten att välja exakt vilken typ av ädelsten och vilket material som passar dig och din unika stil. Oavsett vad du väljer, så är en enstensring alltid en vacker och speciell gåva, till dig själv eller till någon du tycker om. En ring kan symbolisera unika och viktiga händelser i livet och kan göra oss påminda om fina minnen. Välkommen till oss, tillsammans skapar vi din drömring.