Visar 1–9 av 16 resultat

Dags att planera förlovning och frieri?

Det är inte alltid helt enkelt att få till det där perfekta frieriet som man ser på film med knäböjning och ring.

Sverige skiljer sig ganska mycket från det vi ser på filmer från Hollywood, de flesta av våra kunder kommer tillsammans för att tillsammans med oss designa sina ringar. Att överraska med en färdig ring vid frieriet hör till ovanligheterna.

I verkligheten så finns det många saker man kan var lite osäker på inför frieriet. Det är inte självklart att man vet vilken ringmodell man ska köpa eller vilken ringstorlek som kommer passa. Vi har olika lösningar för dig som önskar ha något att ge vid själva frieriet.

Fria med en lånering

Hos oss kan du låna en ring inför frieriet för att sedan gemensamt boka en tid för ett besök under vilket vi designar era unika förlovningsringar. Vi tar en deposition på 1.500,- för låneringar och detta räknas sedan av vid köp när ringen återlämnas.

Fria med en ädelsten eller diamant

Köp via oss den sten som är tänkt att sitta i förlovningsringen och överlämna denna vid ditt frieri. Vi skissar även upp ett förslag på ring utifrån den stenen Ni köper som inspiration inför ert gemensamma besök då vi ritar upp era unika fölovningsringar.

Frieri med CAD skisser

Har du själv en idé om hur förlovningsringarna skall se ut men är osäker på din respektives ringstorlek? Boka ett besök hos oss för att rita upp förslag utifrån era önskemål samt budget, skisserna får Ni med er i en mapp som kan överlämnas vid ert frieri. I efterhand kan Ni boka ett gemensamt besök för att stämma av ringstorlek samt göra eventuella justeringar av skisser.

Fria med en silver ring med ett personligt budskap

En silverring med ett personligt budskap ingraverat kan också vara en trevlig överraskning vid frieriet. Denna ring kan sedan sparas som minne eller bäras som ett hängsmycke kring halsen.

Kanske har du en egen idé, kontakta oss så hjälper vi Er förverkliga den!

Alliansringar

Alliansring Fiona

Alliansringar

Alliansring Pavé

Ring för frieri

Bead ring

Färgstensringar

Beauty of eden

Diamantringar

Haloring Above

Diamantringar

Haloring Flower