Boka möte för att designa unika förlovningsringar

Som guldsmeder så har vi äran att träffa många härliga kunder under deras väg genom livet!

Oavsett om Ni bokar ett besök i vår guldsmedsateljé eller bokar ett möte online med oss så är en sak säker. Ni kommer ta ett kliv in i vår värld bland ädla metaller och glittrande stenar samtidigt som vi får ta ett kliv in i Er värld.

Vi möts i skapandet av era unika smycken.

När Ni designar ert smycke hos oss så är möjligheterna oändliga!

Tillsammans med vår kunskap när det gäller hantverket så kan vi designa förlovningsringar, vigselringar och smycken som inte bara är vackra att se på utan även fungerar i vardagen.

Ett besök hos oss eller ett online möte hemifrån soffan är ett steg in i en riktig guldsmedja och ert val av smycke blir en upplevelse för livet!


 

Besök hos en guldsmed

Ett besök i vår ateljé är ett steg in i en riktig guldsmedsverkstad och en upplevelse för livet. Under 1-2 timmar så tar vi tillsammans med Er fram förslag på unika ringar som ritas upp i CAD utifrån era önskemål samt budget.

LÄS MER
Online möte med guldsmed

Under ett online möte så kan Ni sitta hemma i soffan och designa era förlovningsringar, vigselringar eller smycken tillsammans med oss! Perfekt för Er som har långt att åka eller svårt att finna tiden för ett fysiskt besök!

LÄS MER

 


Tidsbokningsformulär

Föreslå gärna dag och tid som passar samt vad Ni är intresserad av för typ av smycke. Detta förenklar tidsbokningen för oss och vi kan ge Er bästa möjliga service!

Kontakta oss för tidsbokning

bg_image

Jenny Fors Gentele
Guldsmed/Smyckesdesigner

Mail: jenny@fors.org

Tel: 073-5261631