DNA-ringar

Dna-ringar är något för den som vill ha något annorlunda, personligt och ett minne för livet!

DNA-ringar

Bär din älskades DNA i din förlovningsring eller vigselring, ett unikt sätt att visa Er kärlek till varandra!

Söker Ni efter något annorlunda till er förlovningsring eller vigselring och vill ha helt unika ringar så är DNA-ringar något för Er!

Vi har inspirerats av 1700-talets smyckestradition med att bära medaljonger med en hårslinga från sin älskade och tagit traditionen in i 2000-talet.

– Vi gillar att vara kreativa och tillverka unika förlovningsringar, vigselringar och smycken. Eftersom varje person har ett unikt DNA så kan det inte bli mer unikt än så, berättar guldsmed Jenny Fors Gentele.

Hur tillverkas en DNA ring?

Det går till på så vis att ett hål borras i ringen och däri läggs ett hårstrå, hålet svetsas sedan igen med laser. En stämpel med DNA spiralen på ringens insida markerar var din älskades DNA är placerat.

I alla våra handsmidda förlovnings/vigselringar som tillverkas i 18 k rödguld, vitguld, roséguld samt Platina i en mängd olika former går det att lägga in DNA.

För att komma fram till vilken modell av DNA-ring som Ni önskar så bokas ett besök eller onlinemöte med vår guldsmed där vi ritar upp förslag utifrån era önskemål samt budget.

På filmen kan Ni se hur tillverkningen av dessa ringar går till.

Vad kostar en DNA-ringar?

Vad Er DNA-ring hamnar på i pris beror helt på vilken modell av ring Ni önskar. Dessa ritas upp i CAD vilket ger fotorealistiska bilder av ringarna innan de tillverkats.

På så sätt kan vi vara säkra på att vi förstått era önskemål och det blir inga missförstånd kring designen.

När vi gör ritningarna så stämmer vi alltid av kring Er budget för att hamna rätt i prisklass.

Att sätta in DNA i ringen ligger i pris på 2.000 kr.

Låter detta som något för Er så kontakta oss så berättar vi mer!