Visar 1–9 av 38 resultat

Örhängen online

Örhängen har sedan urminnes tider varit ett populärt smycke att bära och variationerna på hur de kan se ut är nästintill oändliga. Ett uppskattat smycke som alltid är i blickfånget och kan bäras till både vardag och fest!

Hos oss finner Ni örhängen online att inspireras av och under bokade besök så ritar vi upp förslag utifrån era önskemål i CAD vilket gör att Ni kan se fotorealistiska bilder på era örhängen innan de tillverkas.

Vi tillverkar en mängd olika typer av örhängen i rödguld, vitguld, roséguld samt platina. Välj mellan pärlor, diamanter, färgstenar eller kanske örhängen i enbart ädelmetall.

Ett par örhängen kan bli pricken över i för din outfit eller sätta en extra guldkant på din vardag.

Det Ni finner här är bara en liten del av vad vi kan tillverka i form av örhängen. Finner Ni inte det som ni tänkt Er så tveka inte att höra av Er så tar vi fram förslag utifrån era önskemål samt budget.

Det finns olika sätt att fästa sina örhängen i örsnibben exempelvis med krokar, stift, clips, creoler – vi tillverkar alla varianter.

Enstensörhängen är en stilren modell av örhängen som passar både till vardag och fest. Enstenörhängen tillverkas med diamanter eller andra ädelstenar i flera olika former.

Pärlörhängen, en klassiker som aldrig går ur tiden! Pärlörhängen går att få i en mängd olika modeller och med olika färger samt former på pärlor.

Ett smart sätt att få mer variation är att låta tillverka olika typer av påhängen, dessa kan hängas på ett par pärlörhängen eller enstensörhängen när det är dags för festligheter.

Är Ni ute efter morgongåva eller kanske en present så är örhängen perfekt då man inte behöver fundera kring huruvida de ska passa i storlek på samma sätt som vid exempelvis köp av ringar.

Har Ni förlorat ett örhänge och vill ersätta detta? Hör av Er till oss så hjälper vi Er!

Örhängen

Amazing rose

Morgongåvor

Berries

Morgongåvor

Black night

Diamantörhängen

Bows

Diamantörhängen

Circle

Morgongåvor

Corazón

Morgongåvor

Delicious pearls

Diamantörhängen

Diamantörhängen Gloria