Visar 1–9 av 18 resultat

Exklusiva diamantörhängen

Ett par diamantörhängen är ett klassiskt smycke som ofta blir en favorit och många modeller går bra att använda dagligen. Det är även en utmärkt present då storleken inte är något du behöver bekymra dig över på samma sätt som vid köp av exempelvis en ring. Örhängen är därav väldigt uppskattade som morgongåva, mammagåva, studentpresent, vid högtider eller som en överraskning.

Vilken modell av diamantörhängen passar dig?

Utseendemässigt går det att göra oändligt med varianter, allt ifrån enstensörhängen till diamantörhängen i halo design. Önskar man något klassiskt så är enstensörhängen perfekta och fungerar både till vardag och fest. Vill du ha något lite mer annorlunda så kan diamanter kombineras med färgstenar!

Diamantörhängen av hög kvalité

Alla våra örhängen tillverkas med kvalité och era önskemål i fokus. När det gäller kvalité på diamanter så använder vi som standard TW,VS samt hög kvalité på diamanternas slipning. Något som många kanske inte vet om är hur viktigt det är hur stenarna fästs. Vi anlitar Sveriges enda juvelfattare som har mästarbrev för att få det bästa resultatet.

Vilket material och vilken form och storlek på diamanter?

Vi tillverkar diamantörhängen i rödguld, vitguld, roséguld samt platina med alla tänkbara slipningar av diamanter. Här är det bara fantasin som sätter gränser! Briljantslipade diamanter och prinsesslipade diamanter är de populäraste när det kommer till enstensörhängen. När det kommer till storlek på diamanter i diamantörhängen så kan vi ta fram alla tänkbara storlekar. Här är det både tycke och smak samt budgeten som avgör vad som passar Er.

Tillverkning utifrån era önskemål

De modeller som Ni finner här på sidan är bara en liten del av vad vi kan tillverka. Finner Ni inte den modell som Ni söker så tar vi fram förslag utifrån era önskemål samt budget.