Besök i vår guldsmedsverkstad

Under ett besök i min ateljé så får ni chansen att se var era smycken kommer att tillverkas, vår guldsmedja ligger i direkt anslutning till ateljén.

Här möts Ni av en helt ny värld som jag guidar Er in i.förlovningsringar-guldsmed

Vid ett besök i min ateljé så tittar vi först igenom vår kollektion för att se lite vilken stil Ni gillar. Gemensamt tittar vi också på de olika materialen och form, bredd, eventuell storlek på stenar och typ av infattning av dessa. Jag ger Er råd utifrån era önskemål men tar även hänsyn till typ av hand och Er livsstil. Min gedigna kunskap som guldsmed gör att jag kan vägleda Er till valet av era förlovningsringar, vigselringar och andra smycken.

Jag behöver också veta ungefär vilken budget ni har för ert smycke innan vi börjar rita i CAD.

Utifrån det vi kommit fram till så börjar jag rita upp smycken i CAD, normalt rita 2-5 olika förslag upp. Förslagen tillsammans med prisuppgifter skrivs sedan ut så att ni kan ta med dem hem och fundera i lugn och ro.

En offert som framtagits är gällande under 30 dagar om inget annat anges.

Jag tar emot bokade besök alla dagar i veckan 9.00-21.00 enligt överenskommelse.

Ett besök tar normalt 1-2 timmar och detta debiterar jag 1.500 kronor för, en kostnad som sedan räknas av vid eventuellt köp. Önskar Ni fler modeller än de normalt 2 – 5 som skissas upp vid besöket kan det utgå ytterligare skissarvode, normalt brukar dock 2 – 5 skisser räcka. Vi räknar dock av max 1.500,- vid köp.

Ni kan boka ett besök genom vårt formulär nedan eller kontakta Anders eller Jenny via telefon alternativt mail.

Tidsbokningsformulär

Föreslå gärna dag och tid som passar samt vad Ni är intresserad av för typ av smycke. Detta förenklar tidsbokningen för oss och vi kan ge Er bästa möjliga service!

Kontakta oss för tidsbokning

bg_image

Jenny Fors Gentele
Guldsmed/Smyckesdesigner

Mail: jenny@fors.org

Tel: 073-5261631