handgjorda-förlovningsringar

Så går det till att beställa personliga förlovningsringar

Hitta inspiration online och därefter hjälper vi dig att ta fram er unika förlovningsring.

Att tillsammans med Er som kund ta fram unika modeller på förlovningsringar, vigselringar och andra smycken ger både Er som kund en unik möjlighet att skapa något som du blir ensam om samt mig som guldsmed ständigt nya utmaningar.

Jag tar emot bokade besök alla dagar i veckan 9.00-21.00 enligt överenskommelse.

Vid ett besök i någon av mina två ateljéer så tittar vi först igenom min kollektion för att se lite vilken stil Ni gillar. Vi stämmer då också gemensamt av saker som material, form, bredd, steninfattningar, stenstorlekar mm.

För att hitta inspiration och vad man tycker om är det bra att kolla igenom vårt sortiment av våra förlovningsringar online.

Utifrån vad ni hittat online och det vi kommit fram till så börjar jag rita upp smycken i CAD, normalt ritar jag upp 2-5 olika förslag. Förslagen tillsammans med prisuppgifter skrivs sedan ut så att ni kan ta med dem hem och fundera i lugn och ro. En offert som framtagits är gällande under 30 dagar om inget annat anges.

Det är även viktigt att se till vad personen som skall bära smycket har för personlighet och livsstil, vad man bör tänka på utifrån detta, era önskemål och tankar. Vi behöver då också veta vilken budget ni har för ert smycke innan vi börjar skissa utifrån det vi kommit fram till.

 

unika förlovningsringar

Ett besök tar normalt 1-2 timmar och detta debiterar jag 1.500 kronor för, en kostnad som sedan räknas av vid eventuellt köp. Önskas fler modeller än de normalt 2-5 förslag som skissas upp vid besöket kan det utgå ytterligare skissarvode, normalt brukar dock 2-5 skisser räcka. Jag räknar dock av max 1.500;- vid köp.

Har ni inte möjlighet att besöka någon av mina ateljéer så kan jag även göra förslag via mail och telefonkontakt.

Varmt välkommen att höra av er vid frågor eller boka tid online för att hitta rätt förlovningsring.