Visar 1–9 av 204 resultat

Ringar – Skapa något unikt med oss!

Precis som när det gäller alla våra smycken så är vårt fokus när vi designar ringar bland annat kvalité och hållbarhet. Utifrån era önskemål så tar vi fram förslag på den typen av ring som Ni söker.

Under ett besök eller onlinemöte så ritar vi upp förslag tillsammans med Er och guidar er rätt i djungeln av olika modeller av ringar. Genom generationer enda sedan 1806 så har vi samlat på oss kunskap kring guldsmide och design av ringar vilket gör att Ni är i trygga händer.

Ringar i alla former

Det Ni finner i vårt sortiment är enbart en bråkdel av vad som går att beställa. Se det som inspiration för att komma fram till hur just Er drömring skall se ut. Hur ringen skall se ut bör också anpassas utifrån hur den skall användas och utifrån din livsstil. Är det en vigselring eller förlovningsring som skall användas dagligen? Kanske en coctailring som endast kommer användas vid speciella tillfällen?

Variationerna är nästintill oändliga då alla våra ringar stycktillverkas i vår verkstad. Välj mellan de olika materialen rödguld, vitguld, roséguld samt platina. Vill ni ha ädelstenar så arbetar vi både med alla slipningar av diamanter samt med en mängd olika vackra ädelstenar som kan ge Er lite extra färg i vardagen.

Ringar tillverkade av återvunnet guld

Vi arbetar med återvunnet guld vilket också kallas för det gröna guldet vilket är det bästa alternativet för vår miljö.

Då våra smycken stycktillverkas så är et få mellanhänder vilket gör att vi har möjlighet att ha kontroll så att tillverkningen sker utan onödig miljöpåverkan.

De diamanter som vi använder har genomgått Kimberlyprocessen och är därmed konfliktfria.

Vad kostar era ringar?

Vi tar fram förslag helt utifrån era önskemål samt budget. Är det någon av våra modeller som Ni gillar så fyll i vårt förfrågningsformulär, skicka ett mail till jenny@fors.org eller kontakta oss på telefon: 073 – 526 16 31 så kan vi ge Er prisinformation.

Diamantringar

1+6

Diamantringar

1+6 prinsess

Färgstensringar

4 hearts 4 you

Diamantringar

Adorable

Alliansringar

Aligned

Alliansringar

Alliansring faden

Alliansringar

Alliansring Fiona