Onlinemöte med guldsmed

Ibland är det svårt att få tiden att räcka till vilket kan göra det svårt att finna tiden till ett besök i vår ateljé för att vara med och designa era förlovningsringar.

Kanske bor Ni långt ifrån Stockholm eller så kanske det är svårt att få barnvakt?

Lösningen är att boka ett onlinemöte med oss!ringmatt

Ett onlinemöte går till som så att Ni efter att ha bokat ert möte får en länk vilken Ni vid utsatt tidpunkt går in på. Via denna länk så kan Ni ta del av vad som händer på vår dataskärm genom skärmdelning. Detta gör att Ni från valfri plats kan få era ringar uppritade i CAD, det enda som krävs är uppkoppling mot internet.

så har vi även kontakt via telefon och stämmer av era önskemål samt budget.

Under onlinemötet som tar 1-2 timmar så talat vi först igenom vad Ni är intresserad av för typ av förlovningsring samt vilken stil Ni gillar. Jag berättar om de olika materialen och form, bredd, eventuell storlek på stenar och typ av infattning av dessa som skulle passa Er. Jag ger Er råd utifrån era önskemål men tar även hänsyn till typ av hand och Er livsstil. Min kunskap som guldsmed gör att jag kan vägleda Er till valet av era förlovningsringar, vigselringar och andra smycken.

Jag behöver också veta ungefär vilken budget ni har för ert smycke innan vi börjar rita i CAD.

Utifrån det vi kommit fram till så börjar jag rita upp smycken i CAD, normalt ritas 2-5 olika förslag upp. Förslagen tillsammans med prisuppgifter mailas sedan till Er så att ni kan fundera hemma i lugn och ro.

Har Ni fundering kring vilken ringstorlek Ni har så kan vi i samband med att Ni bokar ert möte skicka ringmått som kommer i brevlådan.

För ett onlinemöte så debiterar vi 1.500 kr vilket betalas i förskott till av oss angivet bankkonto, dessa 1.500 kr räknas sedan av vid eventuellt köp. Önskar Ni fler modeller än de normalt 2 – 5 som skissas upp under mötet kan det utgå ytterligare skissarvode, normalt brukar dock 2 – 5 skisser räcka. Vi räknar dock av max 1.500,- vid köp.

En offert som framtagits är gällande under 30 dagar om inget annat anges.

Jag tar emot bokade möten alla dagar i veckan 9.00-21.00 enligt överenskommelse.

Ni kan boka ett besök genom vårt formulär nedan eller kontakta Anders eller Jenny via telefon alternativt mail.

Tidsbokningsformulär

Föreslå gärna dag och tid som passar samt vad Ni är intresserad av för typ av smycke. Detta förenklar tidsbokningen för oss och vi kan ge Er bästa möjliga service!

Kontakta oss för tidsbokning

bg_image

Jenny Fors Gentele
Guldsmed/Smyckesdesigner

Mail: jenny@fors.org

Tel: 073-5261631