Diamantringar

Här har vi samlat en del av våra diamantringar för Er att inspireras av! Kanske finner Ni era drömmars diamantring här eller så väljer Ni att skapa en helt utifrån Er smak tillsammans med oss! Att bära en diamantring som vigselring eller förlovningsring är mångas dröm!  

Diamantringar

1+6

Diamantringar

1+6 prinsess

Diamantringar

Adorable

Alliansringar

Aligned

Alliansringar

Alliansring faden

Diamantringar

Amor

Färgstensringar

Belissima

Diamantringar

Beyond

Alliansringar

Burning love

Alliansringar

Chequered

Designa din egen diamantring

Vi tillverkar diamantringar av alla dess slag och utformar dem helt utifrån era önskemål samt budget. Under ett besök i vår ateljé eller ett online möte så ritar vi upp förslag i CAD på hur er unika diamantring ska utformas. För oss är det en självklarhet att något så personligt som en förlovningsring eller vigselring skall vara unik precis som Er kärlek till varandra

Olika typer av diamantringar

. Önskar ni en klassisk enstensring eller solitarering som det också kallas med en briljantslipad diamant eller en prinsesslipad diamant? En ring med tre-stens design, en alliansring eller kanske en diamantring med flera stenar för en riktigt maffig känsla? Något som också är mycket vackert är att kombinera diamanter med färgade ädelstenar! Vi tillverkar diamantringar i 18 k rödguld, vitguld, roséguld, palladium samt platinamed kvalité på material och arbete i fokus. Vi använder oss i första hand av juvelfattarmästare Magnus Svärd för infattning av diamanter och självklart så använder vi oss av konfliktfria diamanter i alla våra diamantringar och smycken.