Visar 1–9 av 25 resultat

Haloringar – Gör er egen förlovningsring

Vi har flera haloringar att inspireras av och tillsammans med er designar vi er unika förlovningsring, Halo, utifrån era önskemål och budget. Haloringen passar både som förlovningsring, vigselring samt högerhandsring.

Diamantringar

Adorable

Färgstensringar

Blossom

Diamantringar

Diamantring Gloria

Diamantringar

Diamantring Royal

Diamantringar

Diamond dreams

Flerstensringar

Dubbel haloring


Haloring omgärdas av mindre ädelstenar

En haloring har en mittsten som omgärdas av mindre ädelstenar, oftast diamanter och haloringarna tillverkas i vitguld, rödguld, roséguld samt platina. Önskar ni en ädelsten med färg som mittsten tar vi fram förslag utifrån önskemålen ni har. Viktigt att tänka på är att ädelstenen ska ha hög hårdhet och klara av daglig användning.

Skapa din haloring tillsammans med oss

Vid frågor eller önskan av boka tid för att ta fram förslag på er haloring, kontakta oss via telefon eller vår chatt. Varmt välkommen.

Vanliga frågor

Hur skiljer sig en haloring från en enstensring?

Haloringen består av en central ädelsten som sedan omges av mindre ädelstenar på sidorna och skiljer sig på så vis från den klassiska enstensringen. Utformningen av en haloring gen en extra gnistrande effekt som en del är ute efter. Haloringen ger även en känsla av att vara större och visuellt mer komplex eftersom det händer mer i designen. Stilen är populär just eftersom den erbjuder en väldigt unik och iögonfallande utformning och passar kanske bäst till den som gärna vill ha en ring som sticker ut och syns lite extra.

Finns det olika stilar och designer för haloringar att välja mellan?

Självklart, jag skulle påstå att det finns stilar och designer som skulle kunna passa vem som helst. Utöver den klassiska haloringen så kan man även experimentera lite mellan olika färger på ädelstenarna. Exempelvis skulle man kunna ha en accentfärg i mitten som sedan omges av en mer neutral eller varför inte en mjukare färg som kan komplettera den centrala stenen.

Uttrycket på själva bandet kan även skilja sig vilket man även kan välja mellan för att få en mer unik utformning av sin haloring. Exempelvis kan du välja mellan tunna, tjocka, runda eller kantiga band, alla olika smickrande till olika typer av stenar.

Är du nyfiken på att testa lite olika idéer och kanske se ett visuellt exempel av dessa, kontakta gärna oss så bokar vi en tid där vi kan skissa upp dina idéer.