Visar 1–9 av 14 resultat

Trestensringar – Designa egen förlovningsring för originalitet

En trestensring är en ring med tre stenar och är en utmärkt förlovningsring, men passar även bra som vigselring.

Färgstensringar

Belissima

Färgstensringar

Colourful

Diamantringar

Diamantring Amanda

Diamantringar

Haloring Ava

Alliansringar

I do

Diamantringar

In my heart

Färgstensringar

Pink n purple


Hur tillverkas trestensringar?

Trestensringarna tillverkas i 18K rödguld, roséguld, vitguld, platina samt i kombinationer av materialen. Vi har även olika slipningar att välja mellan för att få en unik förlovningsring.

Vi hjälper dig skapa en unik trestensring

Önskar ni en förlovningsring med tre färgstenar eller i kombination med diamanter tillverkar vi det. För oss är det viktigt att ni känner er trygga i ert köp och ni får vara med att utforma hur er trestensring ska se ut.Kontakta oss via mail eller telefon om ni har frågor eller önskar boka en tid.

Vanliga frågor

Hur väljer jag rätt kombination av ädelstenar i en trestensring?

Att välja rätt kombination utav ädelstenar till din trestensring är det bara du som kan avgöra. Men det finns en del faktorer som kan vara bra att ha i åtanke när man väl står inför valet. Trestensringar kan ha ädelstenar av samma färg eller en kombination av olika färger. Du kan välja harmoniserande färger, såsom tre diamanter eller tre blå safirer, eller skapa kontrast genom att kombinera olika färger, till exempel en blå safir med vita diamanter på sidorna.

Kan jag anpassa min trestensring med olika former och storlekar på ädelstenarna?

Ja, absolut! En trestensring kan anpassas på flera sätt och att använda olika former och storlekar på ädelstenarna kan du skapa en helt unik ring. En populär lösning är att den centrala stenen har en specifik form som sedan kombineras med sidostenar i en annan. Detta skapar en vacker kontrast på din trestensring. Vill du skapa ytterligare kontrast så kan du även experimentera med olika färger, antingen harmoniska och mjuka färger som kompletterar varandra eller färger som sticker ut lite extra.

Är du nyfiken på hur en kombination av ädelstenar kan se ut på en trestensring så är du välkommen att kontakta oss och boka tid för en skiss. Du får då möjligheten att beskriva hur din drömring ser ut och vi ritar upp den i ett 3D program åt dig.