Visar alla 7 resultat

Armband online

Ett vackert armband kring handleden med briljantslipade diamanter eller kanske färgstenar som piggar upp. Hos oss kan Ni beställa allt från guldarmband till glittrande tennisarmband!

Olika typer av armband och armringar finner vi långt tillbaka i historien, ett uppskattat smycke som går att tillverka i en mängd olika utföranden.

På modet har det varit att bära armlänkar med berlocker av olika slag och under perioder har breda guldarmband varit populära.

Rivierarmband eller tennisarmband med diamanter är ett stilrent alternativ att bära kring handleden för den som önskar ett exklusivt alternativ.

Förr tillverkades armlänkar av bandmakare, en specialiserad grupp inom guldsmedsbranschen som enbart tillverkade kedjor och på så vis kunde få upp ett högt tempo. På 60- talet så började tillverkningen av kedjor och band med maskiner komma igång och idag så finns det inte många bandmakare kvar.

Det går att få armband tillverkade även idag! Även om en stor del av det som finns på marknaden idag är maskintillverkat så finns det möjlighet att få armband tillverkade utifrån önskemål hos en guldsmed.

Hos oss kan Ni beställa allt från klassiska guldarmband, pärlarmband, rivierarmband, stela armringar eller färgstenasarmband.

Vi tar fram förslag utifrån era önskemål och enbart Er fantasi sätter gränser.

Välj mellan rödguld, vitguld, roséguld eller platina.