Klassisk enstensring

klassisk enstensring

En av de mest klassiska ringarna att bära som förlovningsring eller vigselring är en klassisk enstensring.

Detta är i de flesta fall en ring med en diamant som är tillverkad i rödguld, roséguld, vitguld eller platina. Det finns även enstensringar med färgstenar för den som vill ha något som skiljer sig lite från mängden.

En klassisk enstensring kan se ut på en mängd olika sätt men den har ofta en stilren design där stenen är det som får vara i centrum och framhävs.

På senare år har vi sett klassiska enstensringar bäras av både kändisar som Isabella ”blondinbella” Löwengrip och vår kronprinsessa Victoria.

En enstensring med en briljantslipad diamant med sex klor som Ni kan se på bilden är nog en diamantring som många kvinnor drömmer om att en dag få bära på sitt finger. Vi tillverkar denna typ av klassiska enstensringar helt utifrån kundens önskemål samt budget vilket gör att Ni kan sätta Er egen prägel på ringen.

Klassisk enstensring – olika former på diamanter

En klassisk enstensring går att få med en mängd olika former på diamanter. De vanligaste är den briljantslipade diamanten och den prinsesslipade diamanten. Vad som känns rätt för just dig är en smaksak, kanske är det någon annan slipning av diamant som du önskar till just din klassiska enstensring? Vi kan få fram alla storlekar på ädelstenar och diamanter samt alla slipformer!

Klassisk enstensring – Vad kostar det?

Kostnaden för en enstensring beror på ringens design, vilket material samt typ av sten samt storlek på denna.

Vi tillverkar klassiska enstensringar i flera prisklasser, alltid med fokus på kvalité!

Följ oss på instagram för att se mer förlovningsringar, vigselringar och andra smycken under tillverkning i vår guldsmedsverkstad.

Designa din egen klassiska enstensring hos oss

Under ett bokat besök i vår ateljé så tar vi fram förslag utifrån era önskemål samt budget. Förslagen ritas upp i CAD vilket ger fotorealistiska bilder som NI får med Er hem att fundera kring.

Ett besök tar normalt 1-2 timmar och under detta brukar vi hinna med att rita 2-5 förslag.

Vi tar emot bokade besök alla dagar i veckan mellan 9-21 enligt överenskommelse och för ett besök debiterar vi 1.500 kr. Denna kostnad räknas sedan av från priset vid köp.

För tidsbokning maila oss på jenny@fors.org eller slå en signal till 073 – 526 16 31

Klassisk enstensring

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *