Vackra örhängen med diamanter och morganiter

örhängen med morganiter och diamanter

Vi tillverkar inte enbart ringar här på Jewellery by Jenny utan även andra smycken så som örhängen med morganiter och diamanter.

Rosa är en lättburen färg som är mycket omtyckt vilket också har gjort att ädelstenen Morganit har ökat i popularitet.

Här har jag samlat några av våra örhängen med morganiter och diamanter.

Vi tar även fram förslag på helt unika örhängen med utifrån era önskemål.

Örhängen passar även bra som morgongåva eller mammagåva då det är ett smycke som går bra att bära dagligen!

 

Dessa två modeller är olika varianter av örhängen i halomodell där vi har satt en morganiter som mittsten och diamanter runt om. Detta ger ett både elegant och maffigt intryck och den rosa färgen framhävs av de vita briljantslipade diamanterna.

Är du intresserad av haloörhängen likt dessa men i en annan ädelmetall eller med andra stenar så är det inga problem. Vi tar fram förslag utifrån era önskemål.

Det går även att göra örhängen av mer hängande modell vilket vissa föredrar. Här är variationerna oändliga både när det kommer till form, kombination av ädelstenar samt storlek.

Ovan ser vi allt från en kombination av morganiter, ametist och diamanter i Opposites attract, ljuva pastelfärger i Drops of pastel och klassiska pärlor i kombination med morganiter.

Smaken skiljer oss åt och det gör att jag som Guldsmedsmästare hela tiden får utmanas och skapa nya modeller av örhängen med morganiter och diamanter.

Örhängen med morganiter och diamanter till vardag eller fest?

Det kan vara viktigt att tänka på vilka tillfällen dina örhängen ska användas. Till vardags kanske du vill ha något diskretare och till fest vågar du lite mer?

Många av de örhängen jag tillverkar går att variera så att de fungerar både till vardag och fest. Det gör att de blir mer användbara och spenderar mindre tid i ditt smyckeskrin.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *