Exklusiv haloring

Exklusiv haloring

Att få bära en exklusiv haloring kanske är din dröm?

Vi kan skapa den tillsammans med dig i vår ateljé under ett bokat besök eller onlinemöte!

Haloringen är inte något nytt påfund vilket man lätt kan tro, förr kallades denna typ av ringar för carmoséring.

Vad är då karakteristiskt för en haloring?

En haloring är en ring med en större mittsten som har mindre ädelstenar runt om som en gloria eller halo. De mest klassiska modellerna skulle jag nog säga är de som är runda till formen men idag ser vi även haloringar som är fyrkantiga, ovala, rektangulära och hjärtformade.

Våra haloringar

Exklusiv haloring som förlovningsring

De haloringar vi tillverkar är tillverkade på beställning utifrån våra kunders önskemål. Det dom har gemensamt är att kvalité alltid är mitt största fokus.

Det går att tillverka exklusiva haloringar med diamanter men även med olika typer av färgstenar som mittsten. Det kan vara otroligt effektfullt med en färgsten som omgärdas av vita diamanter som framhäver mittstenens färg.

När det gäller kvalité på diamanter så använder vi oss som minimum av Tw,vs som standard kvalité, önskar Ni högre kvalité så tar vi gärna fram det åt Er. Diamanter som är 0.50 ct eller högre har alltid certifikat från GIA eller HRD vilka är de större och mest välrenommerade certifieringsinstituten.

Förlovningsring haloring

Tänk ett steg längre

Vid valet av en haloring som förlovningsring så är det viktigt att tänka ett steg till – nämligen på vigselring.

Att kombinera en haloring med en ytterligare ring är inte alltid helt enkelt om man inte har tänkt igenom det vid tillverkningen av haloringen.

När jag ritar upp en haloring så tar jag alltid fram förslag på kommande vigselring som kan fungera.

Du behöver inte bestämma exakt hur din vigselring ska se ut men genom att tänka ett steg längre så slipper du måla in dig i ett hörn.

klassisk haloring

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *