Haloring med diamanter

haloring med diamanter

Drömmer du om en haloring med diamanter?

Vi tillverkar en mängd olika typer av haloringar med diamanter men även med färgstenar.

Vid valet av en haloring så är det viktigt att prova ut ringstorleken men även titta på hur stor själva ringen ska vara i proportion till din hand, dina önskemål samt din budget.

När jag har en kund som är intresserad av denna typ av ring så brukar jag höra mig för om ringen ska bäras ensam eller tillsammans med en annan ring. Svaret på denna fråga påverkar hur ringen skall designas på bästa sätt.

Ska den bäras ensam så är det fritt fram att utforma den men ska det sitta en ring bredvid så bör man fundera kring hur man ska få en snygg kombination.

Det går att göra en svängd alliansring eller slätring att bära bredvid haloringen om du önskar en förlovningsring och vigselrings kombination.haloring diamanter

Det går även att göra så att en ring kan ligga under halon.

Det viktiga är att det inte blir en stor glipa mellan ringarna och att den andra ringen ligger dåligt an mot haloringen.

För det första ser det inte genomarbetat ut och för det andra så sliter ringarna på varandra i onödan om de inte är väl anpassade.

Som guldsmedsmästare så tycker jag att det är otroligt viktigt att se till helheten för att få bästa möjliga resultat. Det gäller både allt från kvalité till ringarnas utformning.

Söker du en guldsmed i Stockholm som kan tillverka en haloring med diamanter eller någon annan typ av ring så är Ni varmt välkomna att boka ett besök i vår ateljé!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *