Välkomna hösten med ett par vackra örhängen!

örhängen rökfärgad kvarts

Vi tillverkar inte enbart förlovningsringar här hos Jewellery by Jenny utan alla typer av smycken.

Här ser Ni ett exempel på ett par örhängen tillverkade hos oss. Denna modell går att beställa med olika färgstenar samt i olika material så som vitguld, roséguld, rödguld, platina samt silver.

Denna modell har ett par rökfärgade droppar av rökkvarts som dinglar vackert under öronsnibben. Ett par örhängen som både fungerar till vardag och fest!

I vår verkstad kan vi tillverka alla tänkbara modeller. Allt från enstensörhängen med diamanter, pärlörhängen till örhängen med färgstenar.

Det är endast din fantasi som sätter gränser för vad vi kan tillverka.

Kanske har du äldre smycken som du vill omarbeta till ett par örhängen? Det är inga problem för oss, ta med dessa vid ett bokat besök så ser vi vad som går att göra!

För att du ska kunna få en bild av ditt drömsmycke innan det har tillverkats så ritar vi upp det i datorn. Det CAD program vi använder gör att vi kan vara säkra på att vi förstått varandra under design processen.

Skisserna får Ni sedan ta med er hem, mitt råd brukar alltid vara att sova på saken innan ett beslut tas.

Många av de örhängen jag tillverkar går även att variera till vardags och fest genom att exempelvis en del kan plockas av. Detta gör att smycket blir enklare att anpassa till olika tillfällen.

Kontakta oss via jenny@fors.org eller 073-526 16 31 vid intresse av dessa eller liknande örhängen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *