Förnya era löften

förnyelse av löften

Det blir allt vanligare att par som varit gifta vill förnya sina löften. Detta är ett fint sätt att visa att kärleken till varandra fortsatt är stark.

Kanske gifte Ni er som unga och vill påminna varandra om den kärlek Ni delar med varandra.

Kanske hade Ni ett enklare bröllop när det väl begav sig och nu känner att det är dags för en ordentlig fest för att fira Er kärlek?

Det kan också vara ett sätt att fira er bröllopsdag när Ni varit gifta i 20 år eller liknande.

Det finns inga regler eller särskilda ritualer när det kommer till förnyelse av äktenskapslöften. Det är fritt fram att skapa sin egen ceremoni!

Det går att kontakta kyrkan för att ha sin ceremoni där eller kanske på en annan plats som betyder mycket för Er.bröllop

Egna löften

Att skriva era egna löften gör ceremonin mer personlig och ni får chansen att berätta vad Ni uppskattar och älskar hos Er partner.

Har Ni barn, små som stora, involvera dem i planerandet av ceremonin så de känner sig delaktiga. Kanske vill någon av barnen lösa en dikt eller sjunga en sång?

Planering av Er dag

Det finns vissa saker som bör planeras inför förnyelsen av era äktenskapslöften.

  • När ska det ske (er bröllopsdag kanske?)
  • Var ska det ske?
  • Hur ska ceremonin gå till?
  • Sätt en budget för ceremonin och eventuell fest

Ni kan själva välja hur stora festligheterna ska vara. Kanske vill ni bara att era närmaste ska närvara eller så vill Ni ha en stor fest med alla era nära och kära? Diskutera igenom detta och sätt sedan en budget utifrån detta.

Förnya löften – nya ringar?

En del par väljer att ha kvar sina befintliga ringar, vissa skaffar helt nya ringar och andra lägger till ytterligare en ring. Ringen blir ytterligare ett bevis på dom löften Ni gett varandra. En påminnelse varje dag!

Tillsammans med oss så kan Ni designa era unika löftesringar. Om Ni önskar så kan era gamla ringar smältas mer och omarbetas till nya ringar.

Många gånger så har smaken förändrats genom åren och detta kan vara ett bra tillfälle för att förnya även era förlovningsringar och vigselringar!

förnya löften ring

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *