Förlovningsringar diamant

Förlovningsringar diamant har blivit allt mer populära på senare år.

Tidigare var traditionen i Sverige att man hade varsin slätring som förlovningsring. Vid bröllopet fick kvinnan en ytterligare ring denna hade ibland diamanter.

Idag ser det annorlunda ut. Vi har influerats bland annat från USA där förlovningsringar med diamant har varit populära en längre tid. Där är traditionen en annan och det är förlovningsringen som ska vara den mest utsmyckade!

Förlovningsringar diamant – olika modeller

Idag ser vi en mängd olika typer av diamantringar som är populära som förlovningsringar. Allt från klassiker som enstensringar och alliansringar till mer annorlunda diamantringar med flera stenar.

Haloringar i alla tänkbara former är en uppstickare som ökat i popularitet som förlovningsring eller vigselring. Denna typ av ring går också att ha en kombination av diamanter och andra ädelstenar. Detta kan skapa fantastiska kontraster som framhäver ringens design.

En av mina personliga favoriter när det gäller förlovningsringar diamant är trestensringar. Jag tycker att denna typ av ringar blir otroligt vackra då de skapar en bredd på fingret. Dessutom går det göra snygga kombinationer av förlovningsring samt vigselring.

Förlovningsringar diamant – Vilket material?

Vi tillverkar förlovningsringar med diamanter i 18 k vitguld, rödguld, gultguld, roséguld samt platina. Här är det tycke och smak som avgör vad som passar just Er. Under våra konsultationsmöten så berättar vi om de olika metallernas egenskaper så att Ni kan känna Er trygga med ert val av ädelmetall.

Unika förlovningsringar diamant

Alla våra förlovningsringar med diamanter är stycktillverkade vid beställning. Detta gör att Ni själva kan vara med och påverka ringens design.

På detta sätt skapas en unik kärleksgåva som ett bevis på Er unika kärlek.

Under ert bokade besök eller onlinemöte så använder vi oss av CAD för att rita upp Era förlovningsringar med diamanter.

På detta vis kan vi visualisera förlovningsringen redan på designstadiet. Detta förenklar kommunikationen mellan mig som guldsmed och Er avsevärt.

Med de fotorealistiska bilderna som underlag kan Ni känna Er trygga i valet av era förlovningsringar.

 

Här nedan ser Ni ett exempel på en enstensring i vitguld med stenar i skenan. Första bilden visar skissen och på den andra bilden kan Ni se det slutgiltiga resultatet av ringen.

 

förlovningsringar diamantförlovningsringar vitguld diamanter

En tanke om “Förlovningsringar diamant

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *