Tennisarmband

Tennisarmband vitguld

Ett tennisarmband eller rivierarmband som det även kallas är ett armband med diamanter infattade längs med hela armbandet.

Detta smycke är en riktigt exklusiv klassiker.

I all sin enkelhet så har armbandet en gnistrande elegans som är svår att motstå!

Tennisarmbandets historia

Diamantarmband av olika slag har funnits länge men det var först 1987 som denna typ av armband fick sitt namn (tennis bracelet).

Under US Open spelade tennisproffset Chris Evert en legendarisk match, i alla fall för smyckesvärlden.

Med sin ökända tvåhandsfattning så har hon redan vunnit US Open sex gånger. 1987 avbryter hon en match mitt i spelet efter att ha tappat sitt armband med diamanter. När armbandet har hittats så fortsätter matchen.

Efter matchen är avslutad så intervjuas Chris Evert och självklart kommer frågan upp på bordet kring vad som gjorde att matchen avbröts. ”I dropped my tennis bracelet” svarar hon.

Kända spelare som Serena Williams och Gabriella Sabatini har sedan dess setts bära denna typ av armband när de spelar tennis.

Tennisarmband roséguld

Många kvinnor har tennisarmband på sin önskelista på grund av att de passar till det mesta. De är lika snygga till t-shirt och jeans som till en aftonklänning.

Våra tennisarmband

Vi tillverkar rivierarmband och andra typer av diamantarmband utifrån era önskemål. Välj mellan vitguld, rödguld, roséguld, gulguld eller platina.

Vid ett bokat besök så mäter vi hur långt armbandet bör vara. Är armbandet en gåva så går längden att justera i efterhand.

Tennisarmband gulguld

Utifrån detta så tar vi sedan fram förslag anpassat till önskemål samt budget. Stenarna i våra i dessa diamantarmband är av kvalité W,Si men går även att få i högre kvalité om så önskas.

Är du intresserad av ett tennisarmband eller någon annan form av diamantarmband så kontakta oss gärna mer för information.

Kontakta oss på jenny@fors.org eller 073-526 16 31 för mer information.

Varmt välkommen!

Jenny Fors Gentele

Guldsmedsmästare

2 tankar om “Tennisarmband

    • Guldsmedsmästare Jenny Fors Gentele says:

      Hej Patrik, vi kan ta fram förslag utifrån era önskemål. Maila mig gärna på Jenny@fors.org för mer info. Bästa hälsningar Guldsmedsmästare Jenny Fors Gentele

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *