Visar 1–9 av 17 resultat

Vigselringar vitguld

Vigselringar i vitguld har länge varit ett populärt val då det är ett material som har en elegans och vacker färg. Till skillnad från silver så har vitguld en hårdhet som gör metallen lämplig till vigselringar så som exempelvis enstensringar och diamantringar men även släta ringar. Det var först kring 1920-talet som vigselringar i vitguld började tillverkas som ett alternativ till Platina som låg högre i pris. För att få fram den vita färgen blandades guld med nickel vilket gav en vackert vit färg. På 80-talet slutade man använda nickel i vitguldet då det gav allergier och man har sedan dess övergått till att använda palladium som legeringsmetall. Det vitguld vi använder till våra vigselringar innehåller 16% palladium vilket ger den bästa färgen på vigselringar i vitguld.

Vigselringar i vitguld med personlig designVigselringar vitguld

Hos oss kan Ni själva vara med och designa precis hur era guldringar ska se ut. Det Ni finner här ska endast ses som inspiration då varje ring tillverkas helt utifrån kundens personliga önskemål. Tillsammans med Er ritar vi upp förslag i datorn i CAD program vilket ger fotorealistiska bilder på era vigselringar vitguld innan de tillverkats. Detta gör att risken för missförstånd tas bort och vi kan vara säkra på att vi förstått varandra.

Vad ingår vid köp av vigselringar i vitguld?

När Ni köper vigselringar i vitguld från oss så ingår maskingravyr på ringens insida samt justering av storleken en gång under det första året. Vi putsar även upp Era befintliga ringar så att de är snygga till Er dag!

Vad kostar vigselringar i vitguld?

Vi tillverkar vigselringar i vitguld i alla prisklasser och utgår alltid ifrån kundens budget och önskemål när vi tar fram förslag. Är Ni intresserad av någon speciell modell så skicka en prisförfrågan så återkommer vi med information om pris.

Diamantringar

Cherish

Diamantringar

Diamantring Julia

Flerstensringar

Dubbel haloring