Personliga förlovningsringar

personliga förlovningsringar

Förlovningsringar från Jewellery by Jenny – Personliga ringar med kvalité

En förlovningsring är ett minne för livet.

Hos oss på Jewellery by Jenny så tillverkas alla förlovningsringar på beställning. Vi vill skapa något unikt och förstår hur viktigt det är att hitta den rätta förlovningsringen.

Att detta inte alltid är helt lätt har gjort att vi valt att skräddarsy våra ringar utifrån era önskemål för att skapa personliga ringar.

Här på förlovningsring.se kan Ni finna en mängd olika modeller att inspireras av. Allt ifrån klassiska guld förlovningsringar till eleganta solitär förlovningsringar.

Under ett bokat besök eller onlinemöte så ritar vi sedan upp förslag i CAD helt utifrån hur Ni önskar att ringarna ska se ut. Vi hör oss även för om Er budget för att hamna i rätt prisläge samt vad som är Er stil. Skisserna är en trygghet för Er i valet av ring och för oss under tillverkningen.

Alla våra ringar tillverkas i våra egna guldsmedsverkstad av återvunna ädelmetaller.

Ni får tala direkt med mig som guldsmed under designmötet och jag kan vägleda Er till ett val som håller i längden.

Vi erbjuder rödguld, gultguld, roséguld, platina och vitguld förlovningsringar.

När det kommer till ädelstenar så kan vi erbjuda en mängd olika ädelstenar i sprakande färger så väl som diamanter.

För oss som guldsmeder sätter vi en stolthet i att alltid fokusera på kvalité och service samt att Ni som kund ska vara nöjd.

Vi tar emot bokade besök i vår ateljé alla dagar mellan 9-21 vilket gör att det även går att komma efter arbetstid om så önskas. Har Ni inte möjlighet att boka ett fysiskt besök så rekommenderar vi ett onlinemöte under vilket vi ritar upp förslag till Er.

Varmt välkomna att boka en tid!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *