Personliga förlovningsringar och vigselringar

Personliga förlovningsringar och vigselringar

Den kärlek varje par delar är något unikt och högt personligt. För mig är det därför en självklarhet att skapa personliga förlovningsringar och vigselringar utifrån varje pars önskemål.

Hur skapar vi då detta?

Tillsammans med Er som kund och de tankar Ni har kring era förlovningsringar och vigselringar. Under mina år som guldsmed så har jag lärt mig att era önskemål och min kunskap kan skapa magi tillsammans.

Personliga ringar tillverkade i egen guldsmedja

De ringar som jag designar tillverkas i min guldsmedsverkstad vid beställning. Genom att köpa personliga förlovningsringar och vigselringar från oss så väljer du att köpa ett stycke Svenskt närproducerat hantverk med kvalité i fokus.

En förlovningsring och vigselring som ska användas dagligen måste vara av hög kvalité för att inte gå sönder. Vårt fokus är alltid att tillverka ringar som både är vackra och som är av hög kvalité för att kunna följa er genom livet.

Återvunna ädelmetaller

Utöver att du gjort valet att köpa en närproducerad produkt så är även de metaller jag arbetar med återvunna. Detta är det bästa valet ur miljösynpunkt.

Med få mellanhänder har jag även en mycket god översikt över hur tillverkningen av mina smycken påverkar vår miljö och under vilka arbetsförhållanden de tillverkas.

återvunnet guld

Hantverk i kombination med CAD

För att kunna förverkliga era drömmar så kombinerar vi klassiskt hantverk med ny teknik i form av CAD. Detta gör att vi kan tala samma språk som Er och visualisera era drömmar. Vi slipper risken för missförstånd i designprocessen vilket är skönt både för mig som guldsmed och Er som kund.

2 tankar om “Personliga förlovningsringar och vigselringar

  • admin says:

   Hej Camilla

   Dessa ringar går att få i olika prislägen berornede på val av stenar samt storlek på dessa. Vi hör oss för om ungefärlig budget och sedan tar vi fram förslag utifrån detta.

   Bästa hälsningar

   Guldsmed Jenny Fors Gentele

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *