Klassisk enstensring i rödguld

Enstensring rödguld

En klassisk enstensring i rödguld är en ring som är ett val som är svårt att ångra.

En enstensring eller en solitärring är något som många drömmer om och samtidigt en väldigt klassisk typ av ring. Många gånger kan det klassiska vinna i längden speciellt när det gäller en förlovningsring eller vigselring som ska bäras dagligen i många år.

Klassiskt behöver inte betyda tråkigt utan det går alltid att göra sin egen twist på det hela.

klassisk enstensring rödguld

Designa din egen enstensring med oss

Att designa sin egen ring och skapa något personligt är självklart lockande men det är också svårt för den som inte är insatt att veta vad som är viktigt att tänka på.

Det är här som jag som guldsmed och smyckesdesigner kommer in i bilden. Jag vet vad som fungerar och kan utifrån detta och era önskemål designa Er dröm ring.

Vi tillverkar alla former av enstensringar med både diamanter och andra ädelstenar. Välj mellan ädelmetaller så som rödguld, vitguld, gultguld, roséguld samt platina.

Genomgående hög kvalité

För att du ska kunna glädjas av din ring i många år så har vi genomgående en hög kvalité på allt från design och material till stenar.

Vi har valt att inte kompromissa med kvalitén då vi vill skapa smycken som inte enbart ska vara vackra utan även ska tåla att användas.

När det gäller en enstensring med en diamant så är kvalitén på hantverk och infattningsarbete otroligt viktig för att ringen ska bli ett glädjeämne och inte ett problem.

Är du intresserad av en klassisk enstensring i rödguld eller något annat material? Tveka inte att höra av Er till oss för att få svar på era frågor eller boka en tid för ett besök eller onlinemöte.

Under bokade besök och onlinemöten så tar vi fram förslag utifrån era önskemål samt budget. Vi använder oss av CAD för att rita upp förslag vilket gör att risken för missförstånd minimeras.

Guldsmedsmästare Jenny Fors Gentele

Jenny@fors.org

073-526 16 31

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *