Exklusiva förlovningsringar

På jakt efter exklusiva förlovningsringar?

Att finna den rätta förlovningsringen är inte alltid helt enkelt. Den ska gärna kännas unik, den ska tåla att bäras dagligen och den ska vara tilltalande i utseendet.

Vi tillverkar exklusiva förlovningsringar i alla dess former helt utifrån era önskemål samt budget. Tillsammans med kunden så skissar vi upp förslag i CAD vilket ger fotorealistiska bilder vilket gör att vi kan vara säkra på att vi förstått varandra. Dessa kraftfulla ritprogram har jag och min far arbetat med i över 15 år och det är ett otroligt hjälpmedel i kommunikationen med Er som kund.

Exklusiva förlovningsringar dam

Söker du som kvinna en exklusiv förlovningsring så kanske det är någon form av diamantring som du söker. Idag är det populärt med enstensringar eller som det även kallas solitärringar, trestensringar samt haloringar. Hos oss kan du beställa vilken modell av förlovningsring du än önskar. Endaste din fantasi sätter gränser!

Det som är så fantastiskt kul för mig som guldsmed och smyckesdesigner är att jag med det koncept som jag arbetar med hela tiden får utvecklas och komma med nya idéer. Detta gör även att jag hela tiden utmanas i mitt yrke. Jag brinner verkligen för att skapa exklusiva förlovningsringar och vigselringar med en genomgående hög kvalité och ett vackert utseende.

Exklusiva förlovningsringar herr

Många gånger ligger fokuset på damringen vid valet av förlovningsringar då denna brukar vara med utsmyckad. Dock har vi på senare år sätt en trend där även herringarna får mer uppmärksamhet.

Idag är det inte ovanligt med exklusiva förlovningsringar även för män och dessa kan se ut på en mängd olika sätt. Även en mans förlovningsring kan kännas personlig, unik och ha en exklusiv känsla.

Ett sätt att utsmycka en herring kan exempelvis vara med någon form av gravering, det kan vara en text eller kanske ett mönster.

Ädelstenar och diamanter blir allt vanligare även i exklusiva förlovningsringar för män. Svarta diamanter är ett exempel på en utsmyckning av mannens förlovningsring men här finns varlfriheten att hos oss själv vara med och komponera utifrån tycke och smak.

Att kombinera olika material kan också vara ett sätt att skapa en unik förlovningsring för mannen.

Var med och skapa era exklusiva förlovningsringar

Att skapa exklusiva förlovningsringar är något vi gör under bokade besök samt onlinemöten tillsammans med kunden. Vi talar igenom vad Ni tänkt er för typ av ringar, tittar på olika bredder, profiler, metaller etc. Önskas ädelstenar eller diamanter i din förlovningsring så tittar vi på olika alternativ samt storlekar.

Vi tittar även på hur din hand ser ut samt talar om hur du önskar att ringen skall fungera i din vardag. Ringen bör vara i proportion till din hand och om du exempelvis har knotiga fingrar bör ringen anpassas utifrån detta.

När vi skapat oss en samlad bild av vad Ni önskar så börjar vi skissa upp förslag i vårt CAD-program. Skisserna samt offert får Ni sedan med er hem att fundera kring.

Leveranstid exklusiva förlovningsringar

Vår leveranstid för exklusiva förlovningsringar med ädelstenar eller diamanter infattade är 4-6 veckor från lagd beställning.

Önskas släta förlovningsringar så är leveranstiden för dessa en arbetsvecka.

Vad kostar våra exklusiva förlovningsringar?

Vi tillverkar exklusiva förlovningsringar i alla prisklasser och när vi tar fram förslag så hör vi oss först för om kundens ungefärliga budget. Utifrån detta samt kundens önskemål så tas förslagen fram.

Följ oss på instagram för att se mer förlovningsringar, vigselringar och andra smycken under tillverkning i vår guldsmedsverkstad.
Exklusiva förlovningsringar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *