Designa din egen ring

Designa egen ring

Designa din egen ring är något som har blivit väldigt populärt på senare år.

Tyvärr har det också gjort att fler och fler påstår sig erbjuda dig att vara med och designa trots att det inte är hela sanningen.

Sanningen är snarare att du hos många bara får välja mellan olika färdiga ringskenor, fattningar och storlekar på stenar.

Designa din egen ring tillsammans med en guldsmedsmästare

Hur skiljer det sig då från att designa din egen ring tillsammans med mig som guldsmedsmästare och smyckesdesigner?

Till en början så är det en extrem skillnad att sitta ner under en konsultation i lugn och ro med mig som guldsmedsmästare i jämförelse med att tala med ett butiksbiträde i en butik.

Den kunskap som jag samlat på mig under mina år som guldsmed gör att jag kan ge råd utifrån era förutsättningar. Jag vet vad som fungerar när det kommer till hållfasthet, slitage, proportioner etc.

Att designa din egen ring är egentligen inget jag skulle rekommendera. Som lekman besitter du inte  den kunskapen som krävs för ett lyckat resultat.

Det är en omöjlighet för dig som lekman att kunna lära dig allt inför valet av ring. Det är därför det finns guldsmeder med gedigen utbildning som kan hjälpa dig.

Att designa din egen ring TILLSAMMANS med en guldsmed däremot, det rekommenderar jag varmt.

Jag hjälper dig genom att ställa rätt frågor och på så sätt komma fram till vad det är du efterfrågar.

Att vara unik

Många söker efter unika ringar och vill därför vara med och designa sin egen ring. Ibland kan man känna att de mesta redan är gjort och vist finns det en viss sanning i det.

För mig är det dock en STOR skillnad på att välja en ring där du har möjligheten att påverka designen, som är svenskt stycktillverkat hantverk och som har kvalité i fokus än att välja en ring som är en mängdprodukt som spottats ut ur en maskin.

Tillsammans med mig så kan du sätta din egen prägel på även de minsta detaljerna. 

Och är inte det de viktigaste, att känna att man själv kunnat påverka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *