Designa din egen diamantring hos oss!

designa egen diamantring

Vill du få möjligheten att designa din egen diamantring? Hos oss så får du hjälp av en guldsmedsmästare och smyckesdesigner att göra dina drömmar till verklighet.

För visst kan det vara så att du har en vision av hur den perfekta ringen eller smycket för dig ska se ut efter att ha sökt inspiration på instagram och pinterest. 

Det som sedan kan vara svårt är att utifrån detta skapa en diamantring som både är vacker och tål att användas.

En förlovningsring, vigselring eller ett smycke som ska bäras dagligen ska nämligen inte enbart vara vackert. Det ska tåla att användas också.

Det är här min kunskap som guldsmedsmästare och smyckesdesigner ger mig verktygen att guida Er för att skapa en ring utifrån den vision Ni har.

Återvunna ädelmetaller och svenskt hantverk

Jag tillverkar din specialgjord ring i min guldsmedja av återvunna ädelmetaller. Hantverket är ryggraden i min verksamhet och kvalité den röda tråden. Jag vill tillverka Svenskt kvalitets hantverk som håller i generationer.

Vi arbetar med återvunna ädelmetaller så som vitguld, rödguld, roséguld samt platina. Kombinera detta med diamanter som genomgått Kimberly processen och en mängd andra vackra ädelstenar och möjligheterna är oändliga.

Din design – steg för steg

  • I de flest fall kontaktar kunden oss via mail, telefon eller kontaktformulär efter att ha kikat runt och inte hittat exakt det man söker. Det kan vara att man önskar kombinera olika modeller eller göra en variant inspirerad av en ring eller smycke man har sett.
  • Under ett bokat besök i vår ateljé eller ett onlinemöte så går vi noga igenom era önskemål. Vi talar även om budget för att de förslag vi tar fram ska hamna i rätt prisläge. Efter att ha stämt av era önskemål så ritar vi upp förslag samt tar fram offert. Ett besök/onlinemöte tar 1-2 timmar.
  • Skisserna får Ni hem tillsammans med offert för att fundera kring. Offerten är giltig i 30 dagar.
  • Vid order tas en handpenning, när denna är betald påbörjar vi tillverkningen i vår guldsmedsverkstad. Vi meddelar sedan när smycket är klart för leverans. Leveranstiden kan variera beroende på typ av smycke men är normalt för smycken och ringar med ädelstenar 4-6 veckor.

Vad ingår vid egen design?

Vid beställning av en stycktillverkad ring eller smycke så ingår följande.

  • En justering av ringstorlek under första året.
  • Eventuell maskingravyr av ring
  • Översyn samt polering efter ett år samt rådgivning angående serviceintervall.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *