Försäkring smycken

Vi rekommenderar alla våra kunder vid köp av smycken att fundera kring försäkring eller se över den försäkring Ni har idag för era smycken.

Det är idag klokt att välja ett försäkringsbolag som är specialiserat just på försäkring som gäller smycken och klockor.

Många av de större försäkringsbolagen har stramat åt sina regler när det gäller smycken vilket kan göra att Ni blir hänvisade till begagnat marknaden.

Brookfield – specialförsäkring för smycken och klockor

Vi har själva gjort en genomgång av de olika bolagens gällande regler när det kommer till försäkring av smycken samt klockor. Detta för att kunna vägleda våra kunder i valet av försäkring.

Efter denna genomgång så väljer vi att rekommendera Brookfield som är specialiserade på försäkring av juveler så som förlovningsringar och vigselringar samt andra smycken men även klockor.

Information kring försäkring från Brookfield (texten är tagen från brookfield.se)

Försäkring för klockor och smycken

Brookfield erbjuder specialförsäkringar för klockor, förlovningsringar och andra typer av smycken.

Dina klockor och smycken är antagligen något av det mest värdefulla du äger. Därför är det viktigt att försäkra dem på ett tryggt sätt med Brookfields breda specialförsäkring för klockor och smycken.

Till skillnad från de traditionella försäkringsbolagen kräver vi inte att du har din hemförsäkring hos oss. Hos Brookfield har du den exklusiva möjligheten att teckna en individuell klockförsäkring eller smyckesförsäkring. Skyddet gäller med allrisk och i hela världen.

Brookfield har specifik kunskap om att försäkra privatpersoners klockor och smycken.

Med Brookfields klockförsäkring och smyckesförsäkring är du skyddad mot händelser så som stöld eller om du blir rånad på din klocka eller smycke.

Försäkringen gäller utan självrisk och även om vi inte kan ersätta affektionsvärdet för ett föremål så har du en försäkring som skyddar dig mot den ekonomiska förlusten.

Offert förfrågan online

Varför välja en specialförsäkring?

  • Allriskskydd som gäller var som helst i världen
  • Nyinköpta klockor och smycken ersätts utan avdrag för ålder
  • Ingen självrisk, ersättning från första kronan
  • Föremålen specificeras individuellt så att vi kan hjälpa dig på bästa vis om olyckan skulle vara framme
  • Konkurrenskraftigt pris
Försäkring smycken