Visar 1–9 av 99 resultat

Unika smycken

Vi tillverkar smycken som är unikt utformade utifrån dina önskemål, din budget och dina behov.

Det kan antingen vara en present till din käresta, eller när du unnar dig själv något extra.

Vi är specialister på smycken och tillverkar allt från vigsel och förlovningsringar till armband och örhängen. Många av våra smycken passar även perfekt som morgongåva på bröllopsdagen.

Exklusiva & unika smycken – tillverkade i vår verkstad

Vårt fokus är alltid kvalité och alla våra smycken tillverkas i vår egen verkstad. Ett unikt smycke från oss är ett stycke Svenskt närproducerat hantverk och därmed ett bra val ur miljösynpunkt.

Min kunskap som guldsmedsmästare gör att jag skapar smycken som ska vara vackra idag men även kunna användas under många år framöver.

Våra örhängen och halsband brukar också matcha brudklänningar perfekt.

Vi har även herrsmycken i form av ringar, armband och manschettknappar som passar brudgummens kostym perfekt.

Allt för att ni ska vara extra fina på er lyckligaste dag!


Smycken i olika material

Vi tillverkar unika smycken i flera olika ädelmetaller så som rödguld, vitguld, roséguld samt platina. Vissa av våra smycken går även att beställa i silver.Alla de ädelmetaller som vi arbetar med är återvunna.När det gäller ädelstenar så arbetar vi med diamanter men även en mängd andra ädelstenar som kan sätta färg på ditt smycke.De ädelstenar och diamanter vi arbetar med är konfliktfria.

Designar i CAD

Vill du själv vara med och påverka utseendet på ditt unika smycke så är det inga problem. Vi är specialiserade på att ta fram förslag utifrån våra kunders önskemål. Till vår hjälp har vi det CAD program som vi arbetar i vilket ger fotorealistiska bilder av ditt smycke innan det tillverkats.Detta gör att vi slipper risken för missförstånd när det kommer till utseendet på ditt drömsmycke.

Bokat besök i vår ateljé eller onlinemöte på distans

Är du intresserad av ett av våra smycken eller vill du designa ett smycke utifrån dina egna önskemål så är det oftast bäst med ett bokat besök eller ett onlinemöte. Under ett besök/onlinemöte så diskuterar vi igenom era önskemål och tar fram skisser på ett unikt smycke just till Er. Ett besök/onlonemöte tar normalt 1–2 timmar.I slutet av mötet får Nita del av de skisser som ritats upp samt offert.Vi tar emot bokade besök och onlinemöten alla dagar i veckan mellan 9-21.