Visar 1–9 av 34 resultat

Vigselringar

Vigselringar är en symbol för de löften Ni har gett varandra vid Er vigsel och det som kommer bestå när bröllopsdagen är över.

Alliansringar

Alliansring Fiona

Alliansringar

Alliansring Pavé

Flerstensringar

Band of love

Färgstensringar

Beauty of eden

Diamantringar

Cherish

Diamantringar

Diamantring Amanda


Traditionen

Förr var det vanligt med en slät guldring som förlovningsring. Denna kompletterades sedan med ytterligare en slät guldring som vigselring. Idag ser vi en stor variation i modeller av vigselringar där större delen är utsmyckade med diamanter och och/eller andra typer av ädelstenar. Alliansringar, haloringar och enstensringar är populära modeller.

Våra vigselringar tillverkas helt utifrån kundens önskemål samt budget. Tillsammans med Er designar vi en unik vigselring med fokus på hög kvalité samt god design.

En vigselring graveras ofta med namn och datum samtidigt som mannens förlovningsring kompletteras med datum för vigseln.

Våra vigselringar

När ni köper er Vigselring hos oss kan Ni känna Er trygga med att det blir som Ni föreställt Er. Då vi ritar i CAD så utesluter vi risken för missförstånd kring ringens utseende.

Vi tillverkar vigselringar av alla de slag i samtliga ädelmetaller. Välj mellan 18 k vitguld, rödguld, roséguld samt platina.

Har Ni en befintlig förlovningsring så tar vi fram förslag som anpassas utifrån denna. Det är viktigt att det blir en snygg kombination där båda ringarna kommer till sin rätt!