Visar 1–9 av 17 resultat

haloringar

En haloring är en ring med en mittsten som omgärdas av mindre ädelstenar, i de flesta fall diamanter. Denna typ av ring fungerar som förlovningsring, vigselring men även att bära som högerhandsring. Denna typ av ring har blivit allt populäre på senare år vilket kan bero på att vi sett haloringar på både kändisar och kungligheter.

Att bygga ringar kring en mittsten är dock inte något nytt påfund, klassiska ringar som rosettringar och carmoséringar bygger på samma princip.

Halo är ett ord som är lånat från engelskan och betyder gloria.

Våra haloringar

Här kan Ni finna flera av våra haloringar att inspireras av. Tillsammans med Er designar vi Er unika haloring utifrån era önskemål.

Denna modell av ring har blivit allt mer populär men ringformen har funnits enda sedan 1920 talet när Art deco var en populär stil. Idag vågar sig fler på att frångå den klassiska enstensringen eller solitärringen. Haloringarna har blivit populära både som förlovningsring och vigselring.

Olika typer av haloringar

Vi tillverkar haloringar i alla de olika ädelmetallerna så som vitguld, rödguld, roséguld samt platina. Haloringen skapar många möjligheter av kombination mellan olika storlekar på diamanter samt kombinationen av exempelvis färgstenar och diamanter.

Önskar ni en ädelsten med färg som mittsten så tar vi fram förslag utifrån era önskemål till just Er unika haloring. Vi rekommenderar alltid att välja ädelstenar som har en hårdhet över 7 och som är tåliga i de fall din haloring ska användas dagligen.

Kombinationen av en mittsten omgärdad av mindre stenar ger även en illusion av en större diamant.

Vad kostar era haloringar?

Vi tillverkar haloringar i olika prisklasser och tar fram förslag utifrån era önskemål samt budget. Priset för just din unika haloring beror bland annat på vilken modell, storlek på ädelstenar/diamanter samt vilket material Ni önskar haloringen tillverkad i.

Är det någon av våra haloringar som Ni gillar så fyll i vårt förfrågningsformulär, skicka ett mail till jenny@fors.org eller kontakta oss på telefon: 073 – 526 16 31 så kan vi ge Er prisinformation.

Designa din haloring tillsammans med oss!

Hur just du vill att din haloring ska se ut är något som vi gärna hjälper dig med. Kanske har du en befintlig ring som du vill att haloringen skall anpassas till?

Under ett bokat besök tillsammans med oss i vår ateljé alternativt under ett onlinemöte så designar vi haloringar av alla de slag helt utifrån era önskemål samt budget. Efter att ha stämt av era önskemål så ritar vi upp förslag i CAD. Detta ger fotorealistiska bilder av Er ring innan tillverkning. Detta gör att vi kan vara helt säkra på att vi förstått varandra och att inga missförstånd uppstår.’

Ett besök tar 1-2 timmar och under besöket så ritas 2-5 olika varianter upp.

Boka ett besök för att designa din haloring