Haloringar

Visar 1–9 av 17 resultat

haloringarHär kan Ni finna flera av våra haloringar att inspireras av. Tillsammans med Er designar vi Er unika haloring utifrån era önskemål.

Denna modell av ring har blivit allt mer populär men ringformen har funnits enda sedan 1920 talet när Art deco var en populär stil. Idag vågar sig fler på att frångå den klassiska enstensringen eller solitärringen. Haloringarna har blivit populära både som förlovningsring och vigselring.

Olika typer av haloringar

Vi tillverkar haloringar i alla de olika ädelmetallerna så som vitguld, rödguld, roséguld samt platina. Haloringen skapar många möjligheter av kombination mellan olika storlekar på diamanter samt kombinationen av exempelvis färgstenar och diamanter.

Kombinationen av en mittsten omgärdad av mindre stenar ger även en illusion av en större diamant.

Designa din haloring tillsammans med oss!

Under ett bokat besök tillsammans med oss i vår ateljé alternativt under ett onlinemöte så designar vi haloringar av alla de slag helt utifrån era önskemål samt budget. Efter att ha stämt av era önskemål så ritar vi upp förslag i CAD. Detta ger fotorealistiska bilder av Er ring innan tillverkning. Detta gör att vi kan vara helt säkra på att vi förstått varandra och att inga missförstånd uppstår.’

Ett besök tar 1-2 timmar och under besöket så ritas 2-5 olika varianter upp.