Designa egna ringar

Designa egna ringar

I mitt yrke så har jag lyckan att träffa många härliga par under deras väg genom livet, var och ett av dem med olika bakgrund och mål.

Det dessa par har gemensamt är att de vill ha ett bevis för sin kärlek gente varandra och för omvärlden. De vill genom att designa unika förlovningsringar tillsammans visa deras kärlek och att de hör ihop.

När de tar ett kliv in i min guldsmedsateljé så tar de ett kliv in i min värld bland ädla metaller och glittrande ädelstenar samtidigt som jag får ta del av deras.

Vi möts i skapandet av deras unika förlovningsringar.

Som jag skrev så är varje par unikt och det är alltid lika roligt att få vara med och dela deras glädje över att ha hittat varandra under valet av ringar, tillverkningen samt slutligen leveransen då de med spänning i blicken öppnar askarna för att se resultatet av mitt hantverk.

När Ni designar er ring hos mig så är möjligheterna oändliga, tillsammans med min kunskap när det gäller hantverket så kan vi designa förlovningsringar som inte bara är vackra att se på utan även fungerar i vardagen.

Känner du/ni att det är dags att sätta förlovningsringar på varandras fingrar så hör av er och boka in en tid för ett möte i min ateljé där jag går igenom allt ni behöver veta för att finna er drömring.

Ett besök hos oss är ett steg in i en riktig guldsmedja och erat val av förlovningsringar blir del av en upplevelse för livet!

På filmen här berättar jag lite till hur ett besök i vår ateljé går till och visar hur det kan gå till när Ni är med och designar era egna ringar.

Designa egen ring – tips och råd

Det finns vissa saker att tänka på utöver utseendet när era unika ringar designas.

Förutom att förlovningsringarna ska vara snygga så ska de även vara hållbara och det är här vår kunskap som guldsmeder kommer in i bilden.

Era och idéer tillsammans med vår kunskap blir tillsammans en utmärkt kombination och genom att vi arbetar i CAD och där ritar upp era ringar så kan vi vara säkra på att vi förstår varandra.

Vi kan även komma med förslag på alternativa ädelstenar som gör att Ni hamnar inom Er budget eller ge förslag på förlovningsringar som går att uppdatera med fler ädelstenar i framtiden.

Hos oss finns det inga gränser när Ni designar era ringar förutom fantasin!